DESPRE NOI

Salut! Bine ai venit!

WE ARE PIZZATERIANS WITH A BIG FOOD TRUCK

CONCEPTUL NOSTRU

Scopul nostru a fost de la bun inceput acela de a echilibra tradiția cu inovația, oferind clientilor noștri o abordare clasică, reinterpretata, cu arome unice, si un concept nou de street food, o marca fresh, originala.

Astfel, inspirati de tradiție și încantati de aromele si nevoile nutritionale ale lumii moderne, ne-am adunat laolalta mai multi oameni faini, cu good vibe, care fac pizza de cand se stiu si am pregatit un “meniu pe cinste”.

Ne-am concentrat de la bun inceput pe ceea ce conteaza cu adevarat, adica treaba bine facuta, asa cum se facea pe vremuri, combinata cu entuziasmul  tineretii, acest ”endless possibilities”, peste care am presarat multa pasiune si dragoste pentru toti cei care ne calca pragul.

Am ales o marca si o identitate vizuala care sa ne reprezinte personalitatea: CU SIMTUL UMORULUI, CREATIV, URBAN, FRESH, AUTENTIC, CONECTAT, RELAXAT, POZITIV

RETETE ORIGINALE

In tot ceea ce facem punem calitatea pe primul loc.

Tot aluatul nostru se face proaspăt, zilnic, folosind cele mai bune ingrediente pe care Italia le poate oferi, intr-o formula magica, secreta, numai de noi stiuta, pentru a vă oferi cea mai bună bază de pizza posibilă. baza de roșii cu aromă completă, care este de altfel si semnătura noastra.

Aroma deosebita a blatului, in combinatie cu mozzarella si cele mai apetisante topping-uri folosite in retetele noastre originale dau nastere unicei pizza, teribil de gustoasa, de sta mata’n coada 😉

In final, dupa ce ti-am redat buna dispozitie, nu-ti mai ramane altceva de facut decat….sa te lingi pe bot!

Asta facem noi cel mai bine: PIZZA BUONA THE TELINGI PE BOT