LISTA ALERGENI

Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. In cazul in care sunteti intolerant / alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultati lista cu ingredientele continute de preparate si / sau intrebati personalul unitatii la 0786 774 992

LISTA ALERGENI:

  • Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora);
  • Crustacee si produse derivate;
  • Oua si produse derivate;
  • Peste si produse derivate;
  • Soia si produse derivate;
  • Lapte si produse derivate (inclusive lactoza);
  • Telina si produse derivate;
  • Mustar si produse derivate;
  • Seminte de susan si produse derivate;
  • Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/litru;
  • Lupin si produse derivate;