TERMENI SI CONDITII

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui webite sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand website-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Pizza Stamazzancoada sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. In privinta prelucrarii datelor dumneavostra cu caracter personal in contextul interactionarii cu acest website, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website: www.pizzastamazzancoada.ro.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale acestui website, va rugam sa parasiti acest website.Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor afisate pe website-ul www.pizzastamazzancoada.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Website-ul www.pizzastamazzancoada.ro este administrat de SC DAIMON FOOD TRUCK SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/871/2019, avand CUI 40497830, cu sediul in Bucuresti, Calea Piscului, Nr 10, camera 5, sector 4.

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii de internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. SC DAIMON FOOD TRUCK SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Prin termenul „vizitator” al website-ului se intelege orice persoana care va accesa website-ul. Prin termenul „utilizator” al website-ului se intelege orice „vizitator” care se inregistreaza ca si „utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale website-ului www.pizzastamazzancoada.ro fara o notificare in prealabil. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Utilizarea site-ului de către persoanele sub 18 ani

Site-ul www.pizzastamazzancoada.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

Disponibilitatea Serviciului

DAIMON FOOD TRUCK isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. DAIMON FOOD TRUCK nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica / juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului. DAIMON FOOD TRUCK poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a website-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Obligatiile de inregistrare

Pentru a putea cumpara / comanda de pe www.pizzastamazzancoada.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website. De asemenea, pentru a beneficia de produsele de pe website este necesara o comanda minima in valoare de 50 lei pentru distante intre 5-10 km fata de punctul de livrare, sau 100 de lei pentru distante peste 10 km fata de punctul de livrare.

Pentru informatii cu privire la modul de prelucrare a datele cu caracter personal, scopul solicitarii, temeiul legal al acestora precum si necesitatea consimtamantului dumneavostra, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate, precum si Politica privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website: www.pizzastamazzancoada.ro

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale, complete si nealterate despre dumneavoastra.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (9%), cu exceptia bauturilor alcoolice (de exemplu: bere).

Pretul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factura va fi acelasi cu cel prezentat pe website la momentul achizitiei.

Plata produselor se efectueaza in numerar, cu bonuri de masa, online-prin card de credit sau debit sau prin POS, la livrarea produsului.

Plata la livrare: comanda se achita reprezentantului Companiei in momentul livrarii comenzii prin plata ramburs sau cu cardul de debit sau credit, prin POS.

Informatii privind livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii si nu va putea depasi 24 ore. Livrarea se face de catre compania noastra, la adresa specificata de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Drepturile de autor (Copyright)

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC DAIMON FOOD TRUCK sau de afiliatii / partenerii sai. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a SC DAIMON FOOD TRUCK SRL Continutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC DAIMON FOOD TRUCK SRL sau a afiliatilor / partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest website ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al companiei SC DAIMON FOOD TRUCK SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest website de catre alte persoane decat cele autorizate de SC DAIMON FOOD TRUCK SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SC DAIMON FOOD TRUCK SRL prin intermediul website-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. SC DAIMON FOOD TRUCK SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a desolicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea website-lui, a continutului, securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC DAIMON FOOD TRUCK SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest website este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de e-mail: office@pizzastamazzancoada.ro

Politica de confidentialitate

Aspectele mentionale mai jos se vor completa si se vor interpreta impreuna cu prevederile Politicii privind protectia datelor, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului si al aplicatiei de mobile, disponibile pe website, precum si ale Politicii de Confidentialitate, disponibile pe website: www.pizzastamazzancoada.ro.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si ale predeverilor Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”), DAIMON FOOD TRUCK are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale website-ului companiei. DAIMON FOOD TRUCK, prin intermediul website-ului www.pizzastamazzancoada.ro, prelucreaza adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate in baze de date computerizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un e-mail la office@pizzastamazzancoada.ro. DAIMON FOOD TRUCK se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si / sau procedurile judiciare.

SC DAIMON FOOD TRUCK SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

SC DAIMON FOOD TRUCK SRL nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Responsabilitati privind produsele

SC DAIMON FOOD TRUCK SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Limitarea raspunderii

SC DAIMON FOOD TRUCK SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC DAIMON FOOD TRUCK SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor wesite-ului;

2. costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin / de pe website.

3. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

4. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor website-ului;

5. orice alta problema legata de serviciile website-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe website, postat pe website de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta Bucuresti, Calea Piscului Nr.10, camera 5, sector 4, sau la adresa de e-mail office@stamazzancoada.ro.

Acest website este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SC DAIMON FOOD TRUCK SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui website sau ale continutului sau.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest website, utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC DAIMON FOOD TRUCK SRL In cazul unor eventuale conflicte intre SC DAIMON FOOD TRUCK SRL si clientii sai, se va incerca, mai intai, rezolvarea acestora pe cale amiabila in minimum 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Nu sunt permise:

1. copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest website;

2. incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau icercarea de a actiona in acest scop;

3. incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua DAIMON FOOD TRUCK sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua DAIMON FOOD TRUCK care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea DAIMON FOOD TRUCK.

4. incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua DAIMON FOOD TRUCK prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;

5. folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul website-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plasarea comenzii, clientul accepta fara obiectii Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul www.pizzastamazzancoada.ro.